ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/2/16

ΠΟΠ ΕΚΑΒ, Οδηγοί των ΟΤΑ και της Πυροσβεστικής στα ασθενοφόρα των Κ.Υ., Δείτε την τροπολογία


Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δείτε την τροπολογία εδώ
Πηγή: popekab.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

5 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε.............. ούτως η άλλος η αλήθεια αφαιρείτε από τους συντάκτες.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το ρημαδιό πού αυτοαποκαλείται κράτος ,δεν θα γίνει ποτέ ένα υπεύθυνο και δίκαιο ΚΡΑΤΟΣ!!!! Είναι δυνατόν να υπάρχουν πολιτικοί και υπεύθυνοι φορείς που να σκέπτονται αυτές τις λύσες;;;;;;;;; ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν θέλατε στο εκαβ τα πληρώματα των κέντρων υγείας ε?ετοιμαστείτε αύριο να χτυπήσουν κ την δικιά σας την πόρτα.οι καρεκλοκενταυροι του εκαβ να τα βλέπουν αυτά που ρίξανε πόρτα στα πληρώματα των κέντρων υγείας χάσατε κ 700 άτομα χάσατε κ τα ασθενοφόρα τους αφού θα ρθει ο οδηγός απ το δήμο να το πάρει να πάει στο επείγον.ολοι οι πολιτες πρέπει να μάθουν ότι δεν αφήσατε 700 άτομα να έρθουν στο εκαβ μαζί με τα ασθενοφόρα τους που είχαν ίδιο αντικείμενο εργασίας δεν ήταν άσχετοι με το επείγον κ βγείτε κ πείτε δεν έχουμε προσωπικό δεν έχουμε ασθενοφόρα.ΕΣΕΙΣ διώξατε 700 πληρώματα ασθενοφορου κ αλλά πόσα εκατοντάδες ασθενοφόρα τώρα τα καινούργια ας τα οδηγάνε οι οδηγοί απ τον Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χαίρετε

      Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο; Είστε στο χρέος; Θέλετε να ξεκινήσει μια επιχείρηση και χρειάζονται κεφάλαια; Μήπως θα πρέπει να έχετε δάνεια ή χρηματοδότηση για οποιοδήποτε λόγο; Η βοήθειά σας είναι επιτέλους εδώ, όπως μας δίνουν δάνεια σε όλους σε μια φθηνή και προσιτή επιτόκιο μόλις 2%, αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας ευγενικά σήμερα στο elitefinance2000@gmail.com


  Ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
  ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM
  ELITE FINANCE

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews