ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/2/16

Κοπή πίτας της Ομάδας Μ (Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης) ΕΚΑΒ Αθήνας


Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η ετήσια κοπή της πίτας του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ Αθήνας, πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μεζεδοπωλείο των Νοτίων Προαστίων, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016.

O υπεύθυνος του Τμήματος, Κυριάκος Σιδηρόπουλος μοίρασε ευχές στους Διασώστες του Τμήματος και τις οικογένειες τους, έκανε απολογισμό των πέντε ετών επιτυχημένης λειτουργίας και παράλληλα έθεσε τους στόχους για το 2016. Τόνισε δε, ότι πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους τους Διασώστες του Τμήματος για να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πολιτών που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας, ιδιαίτερα την παρούσα χρονική συγκυρία, που το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή της ιστορίας του.

 O υπεύθυνος του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης
Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Για την ιστορία, το φλουρί της βασιλόπιτας, η οποία ήταν όχι μόνο χειροποίητη και φανταστική αλλά και μια προσφορά της οικογένειας Ντιντίφα, βρήκε ο Αποστόλης (Μ9), ο οποίος και κέρδισε και το τριήμερο ταξίδι για την μαγευτική Μακρόνησο!

Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στους διασώστες της ομάδας του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ Αθήνας.
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews