ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/16

Αϊβατίδης Ιωάννης, Αναφορά στην Βουλή για «Τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας που χρήζουν άμεσης επίλυσης


Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής Κέρκυρας  Αϊβατίδης Ιωάννης κατέθεσε στην Βουλή επιστολή του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας» η οποία παραθέτει σειρά αιτημάτων των εργαζομένων στον Τομέα ΕΚΑΒ Κέρκυρας και ζητείται από τον Υπουργό Υγείας να τοποθετηθεί επί των ζητημάτων τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Αναφορά
Θέμα: παραθέτει σειρά αιτημάτων του που αφορούν την πρόσληψη προσωπικού και τη στελέχωση του συγκεκριμένου τομέα με ιατρούς, τη δημιουργία νέων σταθμών στο βόρειο και νότιο τμήμα της Κέρκυρας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών, καθώς και την εύρεση πόρων για τη συντήρηση των οχημάτων και του κτηρίου του ΕΚΑΒ.
Κόμμα: ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ημερομηνία: 04/02/2016
Καταθέτοντες: Αϊβατίδης Ιωάννης
Υπουργεία: Υγείας


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews