ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/2/16

ΑΔΕΔΥ, Αυταρχικός κατήφορος χωρίς τέλος


Τετάρτη,17 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                    


Ο πανικός που έχει καταλάβει την Κυβέρνηση, μπροστά στην καθολική αντίδραση της κοινωνίας στο προωθούμενο σχέδιο κατάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης και προώθησης ενός αντιασφαλιστικού νόμου που κάνει αναδιανομή της φτώχειας, με συντάξεις προνοιακά επιδόματα, δεν έχει όρια.

Το αποτέλεσμα είναι να οδηγείται σε έναν αυταρχικό κατήφορο χωρίς τέλος.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. στην οποία μεταξύ άλλων επιχειρείται να φαλκιδευτεί και το δικαίωμα της απεργίας αφού σύμφωνα με αυτήν «Οι συμμετέχοντες στις απεργίες της ΑΔΕΔΥ υπάλληλοι, οφείλουν να δηλώνουν εγκαίρως (την προηγούμενη ημέρα) τη συμμετοχή τους σε αυτές στις Γραμματείες των Διευθύνσεων που υπηρετούν. Η ανωτέρω ενημέρωση είναι επιβεβλημένη τόσο…».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την προσπάθεια χειραγώγησης, εκφοβισμού και υπονόμευσης του δικαιώματος της απεργίας των υπαλλήλων, απαιτεί την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης εγκυκλίου και προειδοποιεί ότι ο αυταρχισμός και η αυθαιρεσία δεν πρόκειται να ανακόψουν το κύμα γενικευμένης οργής που έχει προκαλέσει η προσπάθεια κατάργησης του ασφαλιστικού συστήματος από το Υπουργείο Εργασίας και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Πηγή: adedy.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews