ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/2/16

ΕΚΑΒ Θράκης, Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης


Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η ενημέρωση, η εκπαίδευση πολιτών καθώς και η ανάδειξη του ΕΚΑΒ στην τοπική κοινωνία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την Δ/νση, το Γραφείο Εκπαίδευσης και την Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Θράκης.
Τελευταία δράση η εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή σε εργαζόμενους του αεροδρομίου Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
v4.deltatv.gr

Πλήρες συμμετοχών ήταν το πρώτο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης που έγινε από το ΕΚΑΒ για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης. Το σεμινάριο είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και θα επαναληφθεί στο μέλλον προκειμένου να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι και να λάβουν τις σχετικές πιστοποιήσεις.

Βίντεο


Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβ 2016


Πηγή: v4.deltatv.gr

Τελευταία ενημέρωση 1/3/2016, 19:00

BLS/AED Course ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ 28/02/16 ΕΚΑΒ ΠΓΝΕ
Το Αεροδρόμιο Αλεξ/πολης απέκτησε Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή και εκπαιδεύτηκαν 24 εργαζόμενοι στην ΚΑΡΠΑ και στη χρήση ΑΕΑ. Καλή αρχή!!!!


Φωτογραφίες Facebook Athanasios Kessatis


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews