ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/2/16

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ και ΟΚΕ


Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών από ΠΡ.Ε.Π.Υ και ΟΚΕ
we24.gr

Ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, πραγματοποίησαν σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε εθελοντές και σε αθλητικούς παράγοντες της ευρύτερης περιοχής. Τα σεμινάρια έλαβαν μέρος στο γήπεδο “Ανδρέας Δασκαλάκης“, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο, να παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιδρούμε σε ένα μεγάλο φάσμα περιστατικών.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΕΚΑΒ:

“Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ. – πρέπει Υγεία του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας για τον προαγωνιστικό προληπτικό έλεγχο υγείας των αθλητών, πραγματοποιήθηκε, στο γήπεδο “Ανδρέας Δασκαλάκης” σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε εθελοντές συμπολίτες μας, αλλά και σε αθλητικούς παράγοντες της ευρύτερης περιοχής.

Το σεμινάριο είχε διάρκεια περισσότερο από πέντε ώρες, και ήταν ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι να είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα σε ένα ευρύ φάσμα περιστατικών που αφορούν παιδιά – αθλητές, κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης σε προπονήσεις ή σε αγώνες.

Θα πρέπει να σημειωθεί η ανάγκη ύπαρξης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή σε κάθε αθλητικό χώρο, για την έγκαιρη αντιμετώπιση των αναγκαίων περιστατικών.

Μια ακόμη πρωτοβουλία ΠΡ.Ε.Π.Υ. – πρέπει Υγεία του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας που σώζει ζωές!”Πηγή: we24.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews