ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/16

Στάση εργασίας για τη μαύρη επέτειο της πτώσης του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ στην Ικαρία ( Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας )

6 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews
Όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ικαρίας«Για την επέτειο της πτώσης του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ στις 10/02/2016, κήρυξη στάσης εργασίας 12-3μμ και διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης στο χώρο του Νοσοκομείου για να τιμήσουμε τους 4 συναδέλφους που χάθηκαν αλλά και για να αναδείξουμε τα σοβαρά προβλήματα στον χώρο της Υγείας (πολύμηνη έλλειψη αναισθησιολόγου κλπ) στην περιοχή που διογκώνονται και μας οδηγούν όλο και πιο κοντά στις συνθήκες υγειονομικής γύμνιας που επικρατούσαν την εποχή που έπεσε το ελικόπτερο. Κάλεσμα προς μαζικούς φορείς, συλλόγους και κατοίκους για συμμετοχή σ’ αυτή την συγκέντρωση τιμής, μνήμης και αγώνα».
Πικρό παράπονο των νησιωτών είναι ότι το κόστος των αεροδιακομιδών είναι πολλαπλάσιο της ετήσιας δαπάνης μισθοδοσίας των θέσεων που μένουν κενές στον οργανισμό του νοσοκομείου.
Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες ιστορικό της πτώσης και αναλυτικά στοιχεία.

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Σκέψου τώρα, κάθε φορά που υπάρχει θύμα στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων να κάνουν στάση εργασίας.
    Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τιμήσεις τους νεκρούς που πέφτουν στο καθήκον.
    Αυτή είναι και η διαφορά δημόσιου υπαλλήλου και σοβαρού εργαζόμενου...........Άσε σας πιστέψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews