ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/16

Εκπαίδευση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών


Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μετά από αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, στα πλαίσια της 3μερης  εκπαίδευσης που πραγματοποιούν κάθε χρόνο, το Γραφείο Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας ανταποκρίθηκε και πραγματοποίησε την Παρασκευή 29/01/2016 5ωρη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες και την ΚΑΡΠΑ. Ο αριθμός των Πυροσβεστών που παρακολούθησαν μεγάλος καθώς συμμετείχαν από όλα τα κλιμάκια του Νομού Σερρών, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

Το Ε.Κ.Α.Β δυστυχώς συμμετείχε με ένα μόνο εκπαιδευτή, τον υπεύθυνο του Γραφείου Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας, ο οποίος λόγω του ότι βρισκόταν σε περίοδο άδειας, μετέβη στις Σέρρες με δικό του όχημα για να πραγματοποιήσει την εκπαίδευση.

Κάποια στιγμή η Υπηρεσία μας θα πρέπει να δει πιο σοβαρά το θέμα της εκπαίδευσης, το οποίο έχει διπλό ρόλο: να εκπαιδεύσει τους φορείς και τους πολίτες και ταυτόχρονα να αναδείξει το έργο και την ταυτότητα του Ε.Κ.Α.Β. Όταν δεν αναγνωρίζει υπηρεσιακά σαν ημέρα εκπαίδευσης στο πρόγραμμα εργασίας, είναι λογικό οι συνάδελφοι εκπαιδευτές να μην συμμετέχουν στις εκπαιδεύσεις «χάνοντας» το ρεπό τους.

Τάσος Κοσατζής
Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου
Υπεύθυνος Γραφείου Εκπαίδευσης 6ης Περιφέρειας Ε.Κ.Α.ΒΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews