ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/2/16

Το έγγραφο-τεκμήριο της άγνοιας κινδύνου από το ΕΚΑΒ προς τον «Σεβασμιότατο» ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε


Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

¨ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ κ. ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ¨!!!
tourkikanea.gr

Κείμενο του ιστολόγιου  1/2/2016

Συχνά κατηγορούμε την Αθήνα πως αδιαφορεί για τα προβλήματα ασφάλειας στην Θράκη, την ώρα που οι πράκτορες της ΜΙΤ ¨αλωνίζουν¨. Δεν είναι όμως μικρή και η ευθύνη που έχουμε εμείς οι Θρακιώτες για αυτό. Πόσο συνειδητοποιούμε τον κίνδυνο ; Τι κάνουμε για αυτό ;

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν σήμερα ένα έγγραφο-τεκμήριο της άγνοιας κινδύνου…


Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι διασώστες και το προσωπικό των ΕΚΑΒ. Αλλά σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα όριο.

Άραγε υπογράφοντες ξέρουν ποιος είναι ο Μέτε ; Ξέρουν τον ρόλο του στην Θράκη. Αν δεν ξέρουν να τους ενημερώσουμε πως υπάρχει και το Google…

¨Σεβασμιότατος¨  (δις) λέει ο αρχιπράκτορας της Τουρκίας στην Θράκη…

Αλήθεια οι αιτούντες δεν αναρωτήθηκαν, που θα τα βρει τα περίπου 20 χιλιάρικα ο Μέτε ; Δουλεύει μήπως ο ίδιος ; Κάνει φορολογική δήλωση ;

Να το πούμε για  πολλοστή φορά. Δεν πρέπει ΚΑΜΙΑ δημόσια αρχή να νομιμοποιεί έμμεσα ή άμεσα με την στάση της άτομα ή φορείς, που ουσιαστικά αποτελούν ιμάντες της πολιτικής του τουρκικού ΥΠΕΞ στην Θράκη.

Ο Αχμέτ Μέτε (για όσους δεν ξέρουν) είναι ο τουρκομουφτής Ξάνθης και ο πλέον φανατικός πράκτορας τουρκικών συμφερόντων στην ελληνική Θράκη. Στηρίζεται παντοιοτρόπως από την Τουρκία. Και για όσους ξεχνάνε να θυμίσουμε το γνωστό βίντεο :


Δείτε από 1:50 και μετά…


Ανέβηκε στις 28 Μαρ 2009
Προεκλογική συνάντηση τουρκοφρόνων μειονοτικών ταγών στις 03/09/2007 στο χωριό Ζυγός Ξάνθης στο κέντρο "Χρυσή Φωλιά" με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης "Ισότητα στο Δήμο Ξάνθης".
Μίλησαν μεταξύ άλλων ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" και δημοσιογράφος της προξενοφυλλάδας "Γκιουντέμ" Οζάν Αχμέτογλου, ο υποψήφιος -και εκλεγείς- βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ γιατρός βοήθειά μας Τσετίν Μάντατζη και το αγαπημένο παιδί των αθηναϊκών και όχι μόνο μίντια, προνομιακός συνομιλητής της ψευτοεκσυγχρονιστικής πολυπολιτισμικής πομφόλυγας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ.
Αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όσους εξακολουθούν να θεωρούν ειδυλλιακή την κατάσταση στην περιοχή μας.
Απολαύστε το


Πηγή: tourkikanea.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Τελευταία ενημέρωση 2/2/2016, 18:00

Οι ΑΝΕΛ Θράκης ζητούν την απομάκρυνση της διευθύντριας ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης

Ένα έγγραφο που ζητά τη βοήθεια του Αχμέτ Μετέ για τη συγκεντρωση χρηματών και αγορά εξοπλισμού για τα ασθνοφόρα της Ξάνθης ήταν η αιτία για να παρέμβουν οι ΑΝΕΛ Θράκης και να ζητήσουν την απομάκρυνση της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ. Σε ανακοίνωση της υπεύθυνης του τομέα Θράκης Χ. Ούτση, αναφέρεται:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Θράκης ζητούμε την άμεση απομάκρυνση από την θέση της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης κ. Σ.Πετροπούλου-Παπαναστασίου (Αναισθησιολόγου) λόγο της συνεργασίας με τον ψευτομουφτή Ξάνθης και υπάλληλο της Άγκυρας κ.Αχμέτ Μετέ.

Δεν μας ενδιαφέρει αν έγινε από άγνοια, ούτε αν κάποιος την «παγίδευσε», οι υπάλληλοι του ελληνικού δημοσίου, δεν  νομιμοποιούν με δημόσια έγγραφα ανθρώπους που λειτουργούν κατά εντολή ξένων παραγόντων στην Θράκη και δεν τυγχάνουν καμία αναγνώριση από το ελληνικό κράτος!

Δηλώσεις έκανε και ο Υφυπουργός Τ. Κουίκ, ο οποίος χαρακτήρισε σοβαρό ατόπημα για την περιοχής της Θράκης το εν λόγω έγγραφο.


Πηγή: xanthipress.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews