ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/16

Πάτρα, Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τα ασθενοφόρα εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, Βίντεο


Πέμπτη,18 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                      
Πάτρα: Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τα ασθενοφόρα εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Σε πορεία ασθενοφόρων με τελικό προορισμό τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, προχώρησαν νωρίτερα οι ι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

Διαμαρτύρονται  για την απόφαση της Κυβέρνησης να γίνονται διακομιδές στα κέντρα υγείας με ευθύνη και προσωπικό των Δήμων..!

Θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφαράς, απουσιάζει.


Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβ 2016

Η ανακοίνωση:

Την άμεση απόσυρση της τροπολογίας, με την οποία προσωπικό από τους δήμους και το Πυροσβεστικό Σώμα δύναται να οδηγεί ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας, ζητεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων που κάνει λόγο για επιστροφή σε εποχές Μεσαίωνα και για αλλοίωση του χαρακτήρα της προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα μας.

Η ομοσπονδία κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ενώ ανακοινώνει την πρόσληψη χιλιάδων υγειονομικών υπαλλήλων και πληρωμάτων ασθενοφόρων, «το μόνο που κάνει είναι να διαχειρίζεται την υποστελέχωση του συστήματος και του ΕΚΑΒ με συστηματική εξουθένωση του προσωπικού και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» και καταλήγει: «Το μόνο που μένει τώρα είναι να προωθήσουν διάταξη που θα μετατρέπει τα ιδιωτικά αγροτικά οχήματα σε ασθενοφόρα».
Πηγή: tempo24.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews