ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/2/16

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ, ο «σεβασμιότατος» Μετέ και η... «επανάσταση» των ΑΝΕΛ Θράκης


Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΜΑΧΗΤΗΣ

Ψυχραιμία «σύντροφοι» των ΑΝΕΛ, διότι καλός ο …εθνικός «τσαμπουκάς», αλλά να τον δείχνετε στους ισχυρούς και στους δυνατούς, δηλαδή εκεί που ..δεν «σας παίρνει»!

*Δεν την ξέρω την διευθύντρια του ΕΚΑΒ στην Αλεξανδρούπολη αναισθησιολόγο Σ. Πετροπούλου Παπαναστασίου, με τίποτα όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω όλον αυτό το «χαμό» και τον «φαρισαϊσμό» που σημειώθηκε σήμερα λες κι έκανε κάποιο έγκλημα επειδή αποκάλεσε τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ….» σεβασμιότατο»!
....
*Και δεν μπορώ να δικαιολογήσω και την ανακοίνωση που υπογράφει η φίλη μου Χρύσα Ούτση (σ.σ. Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι ΑΝΕΛ δεν βλέπουν, δεν αγωνιούν, δεν στεναχωριούνται για την έκρηξη στη Ελληνική κοινωνία…) που ζητάει "την κεφαλήν επί πίνακι" της διευθύντριας του ΕΚΑΒ!
-Διότι ξαφνικά «ξαναξύπνησε» στους ΑΝΕΛ ο…εθνικός »πατριωτισμός»!
-Αυτός που .."μετεξέλιξε" πολιτικά και τον κύριο Σγουρίδη
*Δηλαδή δεν «ενοχλεί» τους ΑΝΕΛ (ούτε καν τον κύριο Σγουρίδη που κάποτε μήνυε τον Μάντατζη Τσετίν ως "Εθνοπροδότη" μέχρι να τον εξοστρακίσει από το ΠΑΣΟΚ…) το ότι χρόνια τώρα Τούρκοι Υπουργοί, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι διπλωμάτες, ή ο γιος του Ερντογάν όταν έρχονται στη Θράκη, πρώτα «ξεκινάνε» τις επισκέψεις τους από τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και ξαφνικά ...«επαναστάτησαν» γιατί  «η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης τον αποκάλεσε…"σεβασμιότατο»;!
…..
*Αλήθεια, όλοι αυτοί που «ξιφουλκούν» κατά της διευθύντριας του ΕΚΑΒ ασχολήθηκαν καθόλου με το τι σημαίνει «σεβασμιότατος», άσχετα αν τον όρο αυτό τον χρησιμοποιούμαι εμείς μόνο για τον Μητροπολίτες Μας;
….
*Αν λοιπόν θέλουμε να υπερβούμε με ειλικρίνεια τους τύπους, θα δούμε ότι το "σεβασμιότατος", δεν είναι τίποτα λιγότερο ή περισσότερο, από τον υπερθετικό βαθμό του επιθέτου σεβάσμιος.  (Μια απλή δηλαδή λέξη…)
…..
*Ή θα έπρεπε λοιπόν η κυρία Σ. Πετροπούλου στο δημόσιο έγγραφό της, να τον αποκαλέσει σκέτο κύριο Αχμέτ Μετέ, ή θα έπρεπε να τον χαρακτηρίσει «ψευτομουφτή» Ξάνθης (που είναι όρος πολιτικός και νομοθετικός) ή να τον προσφωνήσει ως…σεβασμιότατο ή και σοφολογιότατο (χαρακτηρισμός προσώπου που διακρίνεται για τη σοφία του και τη λογιοσύνη του) και που επαναλαμβάνω δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό και νομοθετικό τίτλο του "Μουφτή"
…..
*Αν κρίνει λοιπόν η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης (προσωπική και ελεύθερη η κρίση σε κάθε άνθρωπο…), ότι το πρόσωπο του κ.Μετέ αξίζει σεβασμού, προς τι να ζητείται η...αποκεφάλιση και απομάκρυνσή της; 
….
*Δηλαδή δεν ενοχλούν τους ΑΝΕΛ, την Χρύσα Ούτση, τον Τέρενς Κουικ κλπ ότι τον "σεβασμιότατο" κύριο Αχμέτ Μετέ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ πρώτοι και καλύτεροι οι 4 συγκυβερνώντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη και τη Ροδόπη και το ίδιο κάνουν και οι μειονοτικοί Δήμαρχοι της Θράκης και ενοχλήθηκαν δημιουργώντας μέγα θέμα για την διευθύντρια του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης; Και πέσανε να την…«φάνε»;
….
*Και για να είμαστε και ολίγον ειλικρινείς, πέρα από τις όποιες σκοπιμότητες…
-«Αξίζει δηλαδή να αποκαλεί κανείς «σεβασμιότατο» ή «σοφολογιότατο» τον διορισμένο Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου –τον οποίο εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ και ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ καθόλου ως πρόσωπο διότι τον θεωρώ στυγνό εκμεταλλευτή και κερδοσκόπο των φτωχών μουσουλμάνων με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στην Τουρκία- και δεν αξίζει να χαρακτηρίζεται «σεβάσμιος» ή «σεβασμιότατος» ο…κύριος Μετέ;
-Που είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, έχει την «δύναμη» να εκλέγει τους…βουλευτές της μειονότητας;
*Ψυχραιμία λοιπόν «σύντροφοι» των ΑΝΕΛ, διότι καλός ο …εθνικός «τσαμπουκάς», αλλά να τον δείχνετε στους ισχυρούς και στους δυνατούς, δηλαδή εκεί που ..δεν «σας παίρνει»!
-Σ’ αυτούς δηλαδή που συνειδητά και σιωπηλά διατηρούν εδώ και χρόνια το «καθεστώς» δύο Μουφτήδων και δύο…»ψευτομουφτήδων» στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης και «σφυρίζουν» αδιάφορα όταν οι υπουργοί της Τουρκίας επισκεπτόμενοι την περιοχή μας νομιμοποιούν τους δεύτερους και απαξιώνουν τους πρώτους..
-Και προεκλογικά προσκυνάνε σύσσωμοι οι Υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι εδώ στη Θράκη!!!
…..
*Και επί πλέον ψυχραιμία (ειδικά εσείς των ΑΝΕΛ) γιατί αν δεν ήταν ο Μετέ στη Ξάνθη και ο έτερος ψευτομουφτής στη Ροδόπη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εξέλεγε πέντε βουλευτές για να μπορείτε τώρα να ….συγκυβερνάτε  με 153 βουλευτές! Και να παίρνουν τίτλους και θέσεις οι "πολιτευτές" σας τύπου Τσαλίδη...
-Όχι δηλαδή όποτε τον χρειάζεστε (συνήθως παραμονές εκλογών…) «σεβασμιότατος» ο Μετέ κι όποτε θέλετε να πουλήσετε...Εθνικοφροσύνη, στο πυρ το εξώτερο…η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης
Μόνο ανδρείο δεν είναι αυτό...

(σ.σ. Το πλήρες ρεπορτάζ για την περίεργη αυτή "ιστορία" που εξελίχθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 αλλά αποκαλύφθηκε χθες, στον έντυπο ΜΑΧΗΤΗ της Τετάρτης 3/2/2016)

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews