ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/2/16

Ηράκλειο, Το ΕΚΑΒ Κρήτης διευκρινίζει για τη μετακίνηση του γιατρού


Τετάρτη,17 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                      
Το ΕΚΑΒ διευκρινίζει για τη μετακίνηση του γιατρού

Συνεργασία με ταξί για τις μεταφορές των γιατρών

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΕΚΑΒ Κρήτης, στην ανάρτηση για το περιστατικό χθες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με το γιατρό που"ξέμεινε" στο νοσοκομείο. Όπως φαίνεται, μόνο μεμονωμένο δε θα χαρακτήριζε κανείς αυτό το περιστατικό.

Πολλά προβλήματα προκύπτουν στις διακομιδές περιστατικών, όταν απαιτείται η επιστροφή των γιατρών από όπου παραλαμβάνονται τα περιστατικά.
Επειδή όμως η μεταφορά των γιατρών σημαίνει, στην ουσία, ότι ένα ασθενοφόρο βγαίνει "εκτός" για εκείνο το κρίσιμο διάστημα, το θέμα τέθηκε στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, η οποία συνήψε μια συνεργασία με ένα συνεταιρισμό ταξί προκειμένου να καλεί ταξί ο γιατρός και να επιστρέφει στη βάση του και το κόστος να καλύπτεται από την ΥΠΕ.

Πηγή: cretalive.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews