ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/16

Χωρίς προσωπικό και… ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ στα ΤρίκαλαΠαρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ... ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Δημοσίευση: Βασίλης Αλεξίου

Σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό παρουσιάζει το ΕΚΑΒ Τρικάλων, την  ώρα που ασθενοφόρα του παραμένουν παροπλισμένα.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Τρικάλων διαδήλωσαν χθες μαζί με χιλιάδες άλλους Τρικαλινούς. Ο πρόεδρος αυτών, Γιώργος Ζαρογιάννης, μιλώντας στο trikalavoice.gr περιγράφει τη δραματική κατάσταση. «Δεν υπάρχει προσωπικό να βγάλει τις βάρδιες» λέει «και είναι χαρακτηριστικό ότι στην Καλαμπάκα, έναν από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, με χιλιάδες αφίξεις καθημερινά, υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας μόλις έξι (6) εργαζόμενοι, αντί για έντεκα (11) που προβλέπονται ώστε να δουλεύουν από δυο (2) άτομα σε κάθε βάρδια (πρωί, μεσημέρι και νύχτα). 
Το ίδιο συμβαίνει και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Όσο για το οχήματα δυο παραμένουν παροπλισμένα, ενώ και αυτά που βρίσκονται στο δρόμο καθημερινά βγάζουν βλάβες και υποχρεωνόμαστε με προσωπικές γνωριμίες και... τεχνικές να τις επιδιορθώσουμε. Δεν γίνονται αυτά».

Ο Γ. Ζαρογιάννης μιλάει και για το ασφαλιστικό «το οποίο θίγει άμεσα τα δικαιώματά μας και ασφαλώς αντιτιθέμεθα σε αυτό».

Πηγή: trikalavoice.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews