ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/2/16

Με επιτυχία το σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Όμιλο Φουσκωτών & Ταχυπλόων Σύρου, Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ Σύρου


Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με επιτυχία το σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Όμιλο Φουσκωτών & Ταχυπλόων Σύρου
koinignomi.gr

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Πιο συγκεκριμένα, τρία άτομα από το ΕΚΑΒ Σύρου δέχτηκαν την πρόταση μας και ήρθαν να μας δείξουν τις βασικές τεχνικές που χρειάζεται όλοι να γνωρίζουμε για να μπορούμε να βοηθήσουμε αν αυτό χρειαστεί. 
Το σεμινάριο περιείχε τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), αντιμετώπισης της πνιγμονής και αντιμετώπιση τσιμπημάτων. Το πιο σημαντικό κομμάτι ήταν η πρακτική εξάσκηση όλων των συμμετεχόντων πάνω στην κούκλα που είχε φέρει το ΕΚΑΒ ώστε να υπάρχει άμεση εξοικείωση. Το σεμινάριο διήρκησε περίπου δύο ώρες και τα 45 μέλη που το παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να λύσουν όλες τους τις απορίες.Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ΕΚΑΒ Σύρου για την αποδοχή της πρότασης μας και την εξαιρετική παρουσίαση. Ελπίζουμε να ξανασυνεργαστούμε και σε επόμενο σεμινάριο καθώς ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου συμπεριλαμβάνει κάθε χρόνο στο πρόγραμμα του τις Πρώτες Βοήθειες.

Πηγή: koinignomi.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews