ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/2/16

Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε ο Μανόλης Θραψανιώτης


Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Μανόλης Θραψανιώτης επεσήμανε την σημασία των μονάδων - ασθενοφόρων τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα και ζήτησε την παραμονή τους. Ο πρόεδρος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα, στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης και λειτουργίας του ΕΚΑΒ για την παραπέρα βελτίωση των υπηρεσιών.

Συνάντηση είχε την Πέμπτη 28/01/016 στην έδρα του ΕΚΑΒ, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανοπουλο. Αντικείμενο της συζήτησης η διαχείριση του στόλου του ΕΚΑΒ ,η σταδιακή αντικατάσταση παλαιότερων με τα νέα σε σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών στον τομέα υγείας και στο νομό Λασιθίου. Έγινε εμπεριστατωμένη συζήτηση και για άλλα θέματα, όπως η συνεργασία με άλλους τομείς καθώς και η ενίσχυση με προσωπικό.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης επεσήμανε την σημασία των μονάδων - ασθενοφόρων τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα και ζήτησε την παραμονή τους.  Ο πρόεδρος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα, στο πλαίσιο της σωστής  διαχείρισης και λειτουργίας του ΕΚΑΒ για την παραπέρα βελτίωση των υπηρεσιών.

 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Ένωσης Αγ. Νικολάου να επισκευάσει ένα από τα δυο παροπλισμένα ασθενοφόρα με ιδίους πόρους και ζητήθηκε να επισπευσθεί και η παράδοση του δεύτερου.

Τα  δυο αυτά οχήματα υπό την  διαχείριση του ΕΚΑΒ, τα οποία θα έχουν τοπική δραστηριότητα,  θα απελευθερώσουν ισάριθμα οχήματα και θα ενισχύσει τη διαμετακομιστική ικανότητα του ΕΚΑΒ.

Τέτοιες ενέργειες αξίζουν της προσοχής μας.

Πηγή: cretalive.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews