ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/2/16

Με... δανεικό ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων με συντονισμένες ενέργειες του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας


Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με... δανεικό ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων
eleftheria.gr

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ασθενοφόρο υπάρχει ξανά, μετά από δύο μήνες, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και της διοίκησης της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ασθενοφόρο που παραχώρησε το ΕΚΑΒ, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, όταν υπέστη σοβαρή μηχανική βλάβη το... καινούριο ασθενοφόρο το οποίο είχε αγοραστεί με χρήματα του ΕΣΠΑ.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα καλύπτει τις ανάγκες της επαρχίας Φαρσάλων, μέχρι να επισκευαστεί η βλάβη στο άλλο ασθενοφόρο.

Όπως μαθαίνουμε, το συγκεκριμένο ασθενοφόρο βρίσκεται ήδη στο συνεργείο και αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει στη βάση του, ενώ το ποσό της επισκευής που αγγίζει τις 19.000 ευρώ θα καλυφθεί από την 5η ΥΠΕ.

Η ανάγκη ύπαρξης ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων που καλύπτει τις ανάγκες μιας επαρχίας με συνολικά 52 χωριά, είναι ασφαλώς αυτονόητη.

Επισημαίνεται ότι παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της ύπαρξης ενός μόνο οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας, που πέρα από τη βάρδια του προσπαθεί να καλύψει και κάθε έκτακτο περιστατικό.

Μ.Κ.

Πηγή: eleftheria.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews