ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/16

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοπές για την τροπολογία Κουρουμπλή, ΒίντεοΠαρασκευή,19 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                      
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων, Αντώνης Κιοπές, μιλάει στο Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης Κύδων για τα σχέδια του Υπουργείου Υγείας για κάλυψη των ελλείψεων των οδηγών των Κέντρων Υγείας με οδηγούς απο ΟΤΑ και Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΔΩΝ 15/02/2016 ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΡΕΦΥΛΑΚΗΣ
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβ 2016


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΟΠΕΣ ΣΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7» ΣΤΙΣ 16/02/2016
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΡΕΦΥΛΑΚΗΣ

Βίντεο


Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβ 2016

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων, Αντώνης Κιοπές, μιλάει στην εκπομπή «Καλημέρα στις 7» της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για τα σχέδια του Υπουργείου Υγείας για κάλυψη των ελλείψεων των οδηγών των Κέντρων Υγείας με οδηγούς απο ΟΤΑ και Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων Αντώνης Κιοπές και δεξιά ο Γραμματέας Θεοφάνης Καρεφυλάκης συμπαρίστανται στις κινητοποιήσεις των αγροτών του Νομού Χανίων 

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews