ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/2/16

Μνημόνιο για το ΕΚΑΒ


Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                       
Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Η Χώρα χρεωκόπησε και έφαγε τρία απανωτά μνημόνια. Τέταρτο δεν θα υπάρξει, η χρεοκοπία είναι σίγουρη τώρα, επειδή οι Βορειοευρωπαίοι έχουν πολλά προβλήματα για να συνεχίσουν να ασχολούνται μαζί μας. Για τα μνημόνια και την χρεοκοπία δεν φταίει κάποιο πολιτικό κόμμα, αλλά το σύνολο των πολιτών επειδή από το 2010 έχει αποφασίσει ότι προτιμά να βουλιάξει η Χώρα, παρά να αλλάξουμε.
Στο ΕΚΑΒ δεν υπηρετούν Βρεττανοί, ή Γερμανοί, αλλά Έλληνες οι οποίοι έχουν πάρει την ίδια απόφαση για την Υπηρεσία τους: Να βουλιάξει. Πάμε λοιπόν σε μνημόνιο.
Μου προκαλεί θλίψη να γράφω "σας τα 'λεγα", γιατί αυτό σημαίνει ότι κάτι κακό έχει συμβεί.
Έγραφα λοιπόν τα τελευταία οχτώ (8) χρόνια: "Πρέπει να συμφωνήσουμε μεταξύ μας και να ετοιμάσουμε τεκμηριωμένο και κοστολογημένο σχέδιο για το ΕΚΑΒ, το οποίο θα παρουσιάσουμε στο Υπουργείο. Αν δεν δώσουμε εμείς λύση και φτάσουμε στο αμήν, θα μας επιβάλλουν λύσεις οι από πάνω και δεν θα μας αρέσουν καθόλου!"
Κάναμε κάτι; Όχι. Τι κάναμε; Συνεχίσαμε να χοροπηδάμε σαν μαϊμούδες, φωνάζοντας:
- "Κάντε προσλήψεις, για να κάθονται τρεις και να δουλεύει ένας".
- "Αγοράστε ασθενοφόρα, για να τα σπάμε ελεύθερα και να τα επισκευάζουμε όποτε γουστάρουμε, όπως γουστάρουμε".
- "Ανοίξτε Τομείς σε όλες τις βραχονησίδες και τα χωριά, να έχουν και γραφείο, ώστε αυτοί που είναι μέσα να είναι περισσότεροι από αυτούς που είναι έξω".
Και όλα αυτά τα κάναμε γνωρίζοντας το αποτέλεσμα. Και συνεχίσαμε κτυπώντας τη γροθιά στο μαχαίρι. Και καταγγείλαμε όλες τις Κυβερνήσεις ότι είναι υπεύθυνες για την ακινησία των ασθενοφόρων και την έλλειψη προσωπικού. Ότι πεθαίνει κόσμος εξ' αιτίας τους.
Έφτασε λοιπόν μία Κυβέρνηση και έδωσε λύση: Πάρτε οδηγούς από τις σκουπιδιάρες, πάρτε και από την Πυροσβεστική και εξυπηρετήστε τον κόσμο!
Είναι άραγε αυτό ο πάτος του βαρελιού; Όχι βέβαια, μην γελιέστε. Έχει κι άλλο χειρότερο σε λίγο.
Εμάς όμως λίγο μας νοιάζει. Είμαστε μόνιμοι Δημόσιοι υπάλληλοι και θα παραμείνουμε μέχρι την σύνταξη. Εμείς να είμαστε βολεμένοι και ας βουλιάξει το ΕΚΑΒ. Θέλετε επείγοντα; προσλάβετε 200 γιατρούς να τα κάνουν. Θέλετε διακομιδές; Φέρτε άλλα 2000 άτομα να τα προλαβαίνουμε. Ας πάρω εγώ την μετάθεση και μετά να πνιγείτε όλοι. Θα πάω στο χωριό να κάνω ένα περιστατικό και όταν βγει διακομιδή μετά τις 12 θα φωνάζω τους απογευματινούς να την πάνε.
Η μπάλα συνάδελφοι δεν θα πάρει κάποιους από μας, αλλά όλους. Δεν θα πάρει μόνο την Αθήνα, αλλά και το χωριό.
Προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι; Η απάντηση είναι ναι, προλαβαίνουμε. Το παιχνίδι θα παιχτεί στον Οργανισμό. Είμαστε 50 χρόνια πίσω σε σχέση με τις δυτικές πολιτισμένες Χώρες. Με τον καινούριο Οργανισμό, έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε το κενό με τη μία. Ή να χάσουμε το παιχνίδι για πάντα.
Τι πρέπει να κάνουμε; Να κατανοήσουμε ότι το προσωπικό μας συμφέρον περνάει μέσα από το συμφέρον του ΕΚΑΒ.

Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος στις 15/2/2016, 9:39 π.μ.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. ta kalytera einai mprosta mas,yperories kai ektos ayxhmena"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε κερκ υπαρχει μια παροιμια η οποια λεει το αγωι ξυπναει τον αγωγιατη και οποιοσ καταλαβε καταλαβε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews