ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/16

Αεροδιακομιδή ασθενών από Πάρο και Σύρο για την Αθήνα.Το SUPER PUMA  του Πυροσβεστικου Σώματος
6 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με ελικόπτερο του πυροσβεστικού σώματος διακομίστηκε  δυο άνδρες από την Πάρο και ένα παιδί από τη Σύρο στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, από την Πάρο  ένας άντρας 32 ετών με λοίμωξη του αναπνευστικού και ένας 88 ετών με σηψαιμία. Παράλληλα, διακομίστηκε  από τη Σύρο ένα παιδί 8 ετών με πνευμονία.
Λόγω των ελλείψεων στα νοσοκομεία των νησιών του Αιγαίου οι αεροδιακομιδές είναι πλέον, σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο CNN Greece ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος, καθημερινό φαινόμενο.
Οι ελλείψεις στα νοσοκομεία του Αιγαίου είναι τόσο μεγάλες που κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 2.000- 2.500 αεροδιακομιδές ακόμα και για κάτι απλό.
Εδώ κι ένα περίπου μήνα χείρα βοήθειας στο ΕΚΑΒ, δίνει το πυροσβεστικό σώμα με την χρήση πυροσβεστικών ελικοπτέρων για την αεροδιακομιδή ασθενών από νησιά στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας.
Πηγή: EUROKINISSI
Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews