ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/2/16

Έκτακτο! Παραλίγο τραγωδία με πολεμικό μας ελικόπτερο…


Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δημοσιεύουμε την είδηση από το voicenews.gr

Σε τραγωδία κόντεψε να εξελιχθεί η αεροδιακομιδή ασθενούς προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης στο Ηράκλειο, όταν το ελικοπτέρου Chinook CH-47D της Α.Σ, παρουσίασε βλάβη σε κινητήρα.

Το ελικόπτερο Chinook CH-47D της Αεροπορίας Στρατού, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου», όταν παρουσίασε βλάβη κατά την επιστροφή του.

Τελικά το ελικόπτερο προσγειώθηκε με ασφάλεια, ωστόσο για παν ενδεχόμενο είχε μεταβεί στο σημείο και όχημα του ΕΚΑΒ.

Το μεταγωγικό εκτελεί και χρέη ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, γεγονός που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τις δυνάμεις του στρατού, καθώς πολλά αεροπλάνα έχουν παρουσιάσει βλάβες, επειδή λόγω οικονομίας δεν γίνονται οι απαραίτητες συντηρήσεις.

Τα Στελέχη του Τεχνικού Σώματος που υποστηρίζουν τα ελικόπτερα της Α.Σ., κάνουν τεράστιες προσπάθειες χωρίς ανταλλακτικά και χωρίς υλικά συντηρήσεως, ενώ επιβαρύνονται καθημερινά με πτήσεις.

Πηγή: voicenews.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews