ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/16

Επαναπροκήρυξη θέσεων μέσω ISF, Δύο (2) Ιατροί για τον τομέα αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ Ρόδου


Πέμπτη,18 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                       
Τομέας ΕΚΑΒ Ρόδου
Δύο (2) Ιατροί, ΠΕ ιατρών οι όποιοι θα τοποθετηθούν στον τομέα αεροδιακομιδών

Επαναπροκήρυξη θέσεων μέσω ISF

Γραφείο Τύπου Υπουργείου Υγείας

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2016

Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) η υπ’ αριθμ. 304/12-02-2016 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων, σε δομές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας περίθαλψης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς και στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), οι οποίες δεν καλύφθηκαν με την υπ’αριθμ. 4294/29-12-2015 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η πρόσκληση έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης δράσης με τίτλο «Άμεση ενίσχυση της ανταπόκρισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εξ’ αιτίας της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης, που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου», η οποία χρηματοδοτείται από την αξιοποίηση του κονδυλίου των 3,2 εκατ. Ευρώ, που έχει εξασφαλίσει το Υπουργείο Υγείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της Έκτακτης Χρηματοδότησης του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME).

Για την αξιολόγηση των αιτούντων θα ακολουθηθούν διαδικασίες ΑΣΕΠ, χωρίς προσωπική συνέντευξη, με σκοπό τη διαφανή και  αξιοκρατική επιλογή του προσωπικού.

Με την παρέμβαση αυτή υλοποιείται μια σημαντική δράση ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας στις περιοχές 1ης υποδοχής προσφύγων και μεταναστών, τόσο με ανθρώπινο δυναμικό όσο και με υγειονομικό υλικό.

Πηγή: moh.gov.grΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσεων έργου υγειονομικού προσωπικού, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο "Άμεση ενίσχυση της ανταπόκρισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας εξαιτίας της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου", στο πλαίσιο της Έκτακτης Βοήθειας του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
(Ημερομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 15:30)


Ημερομηνία λήξης υποβολής βιογραφικών/αιτήσεων: Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 15:00

Πηγή: keelpno.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews