ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/3/16

Το Ποτάμι: Ερώτηση για «Λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας / Πικερμίου σε 24ωρη βάση και παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ όλο το χρόνο»


Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το «Ποτάμι» μέσω των Βουλευτών Μαυρωτά Γεώργιου και Μπαργιώτα Κωνσταντίνου κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Υγείας κο Α. Ξανθό για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας- Πικερμίου σε 24ωρη βάση και την παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ σε αυτό, όλο το χρόνο.


Ερώτηση
Θέμα: Λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας / Πικερμίου σε 24ωρη βάση και παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ όλο το χρόνο
Κόμμα: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Ημερομηνία: 04/03/2016
Καταθέτοντες: Μαυρωτάς Γεώργιος, Μπαργιώτας Κωνσταντίνος
Υπουργεία: Υγείας
Υπουργοί: Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ; Η ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΑ Η ΜΟΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΥ ΕΙΝΑΟΙ Η ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΥ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews