ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/3/16

Ευχαριστήριο 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Λαμίας στο ΕΚΑΒ για την εκπαίδευση μαθητών


Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Λαμίας πραγματοποιήθηκετην 17-3-2016 εκδήλωση ενημέρωσης – εκπαίδευσης μαθητών του τομέα Υγείας –Πρόνοιας σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, από εκπροσώπους του ΕΚΑΒ Λαμίας με επικεφαλής τον Διευθυντή του κ. Λιάσκο και ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ.


Υπήρξε θεωρητική παρουσίαση του θέματος και στη συνέχεια πρακτική εξάσκηση 35 συνολικά μαθητών.
Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη σημασία της γνώσης και τη δυνατότητα προσφοράς πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης, που είναι δυνατόν να σώσει συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη δραστηριότητα, τον επαγγελματισμό τους και την αίσθηση ευθύνης που τους διακρίνει στην καθημερινή αντιμετώπιση διάφορων περιστατικών, που σίγουρα θα εμπνέει και τους μαθητές μας.

Ο Δ/ΝΤΗΣ
Αθανάσιος Βουρλάκης

Πηγή: fonografos.net


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews