ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/3/16

Το ΕΚΑΒ και οι 4.000 άνθρωποί του...

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Mέσα στο ασφυκτικά στενό οικονομικό πλαίσιο που όλοι γνωρίζουμε,μέσα σε μια Ευρώπη που οι δεσμοί μεταξύ των μελών της καταρρέουν, τόσο ώστε να απορούμε για το αν ποτέ υπήρξαν, μέσα σε ένα κράτος που ακροβατεί μεταξύ της ολικής κατάρρευσης, της ζητιανιάς, του ακροδεξιού συρφετού και της “αριστεροσύνης” του τίποτα, στεκόμαστε όλοι οι Υπάλληλοι του ΕΚΑΒ.
Το παρόν κείμενο δεν εκφράζει πολιτική αντιπαράθεση, δεν είναι έκθεση ιδεών.Είναι απλά μια προσπάθεια να διατηρηθεί η πίστη μας στον άνθρωπο και στην αλληλεγγύη μεταξύ μας.


Στην πίεση της χτυπημένης από πολλές μεριές, Ελληνικής κοινωνίας, με τις τεράστιες απαιτήσεις προσφοράς, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, με την είσοδο χιλιάδων ταλαίπωρων και κυνηγημένων ψυχών λόγω του προσφυγικού, ένας ήδη απαξιωμένος εργαζόμενος καλείται να προσφέρει ξανά και ξανά.


Και το κάνει

Χωρίς μέσα, απλήρωτος πολλές φορές αλλά το κάνει.

Με λάθη νοοτροπίας, πέφτοντας σε παγίδες άγνοιας, χωρίς το “αμερικάνικο” ή “αγγλικό” σύστημα, πολλές φορές με μόνο όπλο την κατάρα και το προνόμιο να μπορεί να κοιτάει τον πόνο κατάματα.

Το κάνειΕίναι εκεί απ' όπου λείπει η πολιτεία

Μπαίνει σε 1000 σπίτια κάθε μέρα και ο κάθε υπάλληλος αφήνει και κάτι απ'τον εαυτό του.


Το ΕΚΑΒ του 2016 μπορεί να έχει σταματήσει να ονειρεύεται αλλά ζει πάντα στην κόψη των γεγονότων και πάντα πάνω απ΄ τα όριά του. Μπορεί να το χλευάσουμε, να το σνομπάρουμε να το κατηγορήσουμε αλλά να το κάνουμε για να το βελτιώσουμε κι όχι για να το σβήσουμε..Δεν σταματάμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να ζητάμε την εκπαίδευση και την υποδομή για να δουλέψουμε. Την ψυχή το φιλότιμο, την αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφοράς τα έχουμε.

Το ΕΚΑΒ και οι 4000 άνθρωποί του..Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Κλάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews