ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/3/16

Νικολόπουλος Νικόλαος: Αναφορά στην Βουλή η επιστολή διαμαρτυρίας της Ζ. ΜΑΝΤΟΣ για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού προμήθειας 96 ασθενοφόρων οχημάτων στο ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής Αχαΐας Νικόλαος Νικολόπουλος,  υπέβαλε αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας   να απαντήσει στην επιστολή της Ζ. ΜΑΝΤΟΣ ΑΕΒΕ, η οποία ζητεί την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών 2924/2015 & 2925/2015, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και να αποκτήσει ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ.

Θυμίζουμε ότι έχει ολοκληρωθεί ο μισός διαγωνισμός για 90 οχήματα (από το σύνολο των 186), ενώ όσο αφορά την προμήθεια των επιπλέον 96 οχημάτων και κινητών μονάδων για τις υπόλοιπες πέντε Περιφέρειες, δηλ. Αττικής (30 οχήματα και 15 Κινητές Μονάδες), Κεντρικής Μακεδονίας (9 οχήματα και 4 Κινητές Μονάδες), Θεσσαλίας (13 οχήματα), Στερεάς Ελλάδας (10 οχήματα) και Δυτικής Ελλάδας (15 οχήματα), η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας είναι η ένταξη της προμήθειας στα πλαίσια των Περιφερειακών Επιχειρησιακών  Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020 με επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού.

Αναφορά
Θέμα: παραθέτει επιστολή διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού προμήθειας επιπλέον ασθενοφόρων οχημάτων στο ΕΚΑΒ.
Κόμμα: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
Ημερομηνία: 18/03/2016
Καταθέτοντες: Νικολόπουλος Νικόλαος
Υπουργεία: Υγείας
Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews