ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/16

Τιμητική διάκριση για τις αεροδιακομιδές!!!


Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Του Μανόλη Τσανικλίδη 
Ιατρού Ε.Κ.Α.Β

Αλήθεια γνωρίζει κανείς τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ;

Πιστεύω ότι η απάντηση στο ερώτημα είναι εύκολη, αν ζητηθεί να απαντήσει κάποιος πολίτης από τα νησιά μας ή από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Η υπηρεσία των αεροδιακομιδών έχει δώσει δείγματα γραφής για το έργο της! Κατά συνέπεια το ερώτημα αν γνωρίζει κάποιος τις αεροδιακομιδές έχει σχετικά ειρωνική χροιά!

Ο χώρος αυτός βέβαια δεν λαμβάνει μόνο διακρίσεις από την κοινή γνώμη για το έργο που επιτελεί , αλλά επίσης από την Κ.Υ. του ΕΚΑΒ, από τους προιστάμενους, διευθυντές , ίσως από την διοίκηση.

Η τελευταία επιβράβευση είναι η κατά γενική ομολογία αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στο κτίριο του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο Ελευσίνας!

Η σύμβαση με το συνεργείο καθαριότητας έχει λήξει περίπου 3 μήνες και η «δυνατότητα» αποστολής συνεργείου καθαριότητας από την Κ.Υ. είναι κάθε Κυριακή!!! 

Η ανάγκη βέβαια είναι καθημερινή!!!

Μήπως, λέω μήπως θα έπρεπε να στείλει η Κ.Υ. κάθε μέρα για 2 ώρες υπάλληλο καθαριότητας με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο;

Η κατάσταση για τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ που εργάζονται σε 24 ωρη λειτουργία (προτρέχω να πω ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά-λειτουργούσε στο παρελθόν με κακά αποτελέσματα) δεν είναι βέβαια πολύ άγνωστη! Οι περισσότεροι έχουν εκπληρώσει τα στρατιωτικά τους καθήκοντα και γνωρίζουν καλά την λειτουργία της αγγαρείας!!!

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι στις αεροδιακομιδές οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική διάκριση!!!

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews