ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/16

Ερώτηση στη Βουλή για την άμεση ενεργοποίηση της απόφασης του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ για τη δημιουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στην Κάρπαθο


Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, στον Υπουργό Υγείας για την άμεση ενεργοποίηση της απόφασης του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ για τη δημιουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στην Κάρπαθο, μετά και την παραλαβή των ασθενοφόρων.
Η απόφαση για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Κάρπαθο ελήφθη μετά από εισήγηση του πρώην Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Δ. Παπαγιαννίδη.

Ερώτηση
Θέμα: Άμεση ενεργοποίηση της απόφασης του ΔΣ του ΕΚΑΒ για τη δημιουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στην Κάρπαθο, μετά και την παραλαβή των ασθενοφόρων
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 24/03/2016
Καταθέτοντες: Κόνσολας Εμμανουήλ (Μάνος)
Υπουργεία: Υγείας
Υπουργοί: Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews