ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/3/16

Σπατάλη χρόνου και χρήματος στον Άγιο Νικόλαο για τη βενζίνη των υπηρεσιακών οχημάτων


Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews               

Παράλογη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Νικόλαο σχετικά με τον ανεφοδιασμό των υπηρεσιακών οχημάτων με καύσιμα. Αυτοκίνητα των δημοσίων υπηρεσιών, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ από τον Άγιο Νικόλαο υποχρεώνονται να μετακινηθούν μέχρι …. τη Νεάπολη προκειμένου να γεμίζουν τα ρεζερβουάρ τους με καύσιμα και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Κι αυτό γιατί, μόνο ένας πρατηριούχος στη Νεάπολη ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στο σχετικό διαγωνισμό που αφορούσε στην τροφοδοσία των οχημάτων δημοσίων υπηρεσιών και σωμάτων ασφαλείας.
Το πρόβλημα γιγαντώνεται για τα οχήματα των υπηρεσιών της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, με αποτέλεσμα να χάνονται καθημερινά πολλές εργατοώρες λόγω της μετακίνησης από τη μια πόλη στην άλλη, και φυσικά να δαπανώνται χρήματα. Μάλιστα το κόστος για το Δήμο Αγίου Νικολάου έχει υπολογιστεί σε χιλιάδες ευρώ.

Οι πρατηριούχοι του Αγίου Νικολάου και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής του Μεραμπέλλου δεν επιθυμούν τη συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς για την τροφοδοσία των δημοσίων οχημάτων με καύσιμα, για λόγους κυρίως οικονομικούς, αφού είναι γνωστό πως οι συναλλαγές με το δημόσιο καθυστερούν χαρακτηριστικά να διευθετηθούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η τοπική ΕΛΑΣ έχει προτείνει να της παραχωρηθεί οικόπεδο προκειμένου να δημιουργηθεί ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων ώστε να τροφοδοτούνται τα δικά της οχήματα καθώς και τα αυτοκίνητα των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας και των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου, κάνει λόγο για παγιωμένη κατάσταση εδώ και χρόνια.

Πηγή: cretaonline.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews