ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/3/16

Κατάληψη και επεισόδια στο υπουργείο Οικονομικών από εργαζομένους στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σε αιφνιδιαστική κατάληψη του κτηρίου του υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης 5-7 προχώρησαν τα ξημερώματα εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ.
Είχαν προηγηθεί τρείς απόπειρες για συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κο. Γ. Χουλιαράκη, σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Την τελευταία φορά (18/2/2016) ΑΝΤΙ συνάντησης με τον Αν. Υπουργό πραγματοποιήθηκε συνάντηση… με τα ΜΑΤ τα οποία έκαναν χρήση χημικών.

Επεισόδια και σήμερα με την επέμβαση των ΜΑΤ
Λίγο μετά τις 08:00 σήμερα το πρωί, δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρησαν να τους απωθήσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και ένταση. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μια γυναίκα τραυματίστηκε και λιποθύμησε, ενώ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλαν πως «ήρθαμε να δούμε τον υπουργό και μας έστειλαν τα ΜΑΤ».

VIDEO ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ-EKABVIDEO ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ

\

Στις 10:30 συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών σε προγραμματισμένη διαμαρτυρία.

Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ και του ΕΚΑΒ διεκδικούν:
·         ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
·         ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ
·         ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ
·         ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews