ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/16

Τη δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Ίππειος πέτυχε το Δίκτυο Κοινοτήτων ΛέσβουΚυριακή, 20 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Κων/νο Καρακατσιανόπουλο καθώς και στην Διευθύντρια του Παραρτήματος Μυτιλήνης  κα Χαρίκλεια Κωτούλα

Τη δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Ίππειος πέτυχε το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου
24-ores.com

Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, εκφράζει την ικανοποίηση και τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Κων/νο Καρακατσιανόπουλο καθώς και τη Διευθύντρια του Παραρτήματος Λέσβου κα Χαρίκλεια Κωτούλα για την αποδοχή του αιτήματος του Δικτύου, για δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ σε κεντρικό σημείο της Νότιας Λέσβου.

Με τη θετική αυτή εξέλιξη μειώνεται σημαντικά ο χρόνος μετάβασης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ σε επείγοντα περιστατικά σε Δημοτικές Ενότητες του νότιου τμήματος του νησιού μας, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές.
Το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του με στόχο να δημιουργηθούν και άλλα σημεία στάσης του ΕΚΑΒ και στο υπόλοιπο νησί.

Προκόπης Σινάνης
Συντονιστής Δικτύου Κοινοτήτων ΛέσβουΔημοσιεύτηκε 18/3/2016

Πηγή: 24-ores.com

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews