ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/3/16

Εκπαίδευση πολιτών στο ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων


Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΚΑΒ 7ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ -  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΘΕΜΑ: « Εκπαίδευση πολιτών στο ΕΚΑΒ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»    

Το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών  και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, διοργάνωσε με επιτυχία την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 και την Παρασκευή 26  Φεβρουαρίου 2016 (πρώτη και δεύτερη ενότητα, αντίστοιχα) στο κτίριο Διοίκησής του (Γ. Χατζηκώστα 1-Ιωάννινα) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα « Πρώτες Βοήθειες για τον Πολίτη ».
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους και το αμέριστο ενδιαφέρον τους, με την διαβεβαίωση πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο σε μηνιαία βάση τόσο στην έδρα του Παραρτήματος  όσο και στους τομείς ευθύνης του. 
Η επόμενη εκπαίδευση για τους πολίτες στο Παράρτημα έχει προγραμματιστεί για τις 17 και 18 Μαρτίου 2016.               


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews