ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/16

Κοζάνη, Παρελήφθησαν άλλα δύο νέα ασθενοφόρα από το Μαμάτσειο

Ο Δ/ντης ιατρός ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας κος Δημήτρης Παπαγγελής με τον Διοικητή του Μαμάτσειου κο Λάζαρο Αποστολίδη στην τελετή παραλαβής-παράδοσης των δύο νέων σύγχρονων ασθενοφόρων οχημάτων

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Έγινε η παραλαβή-παράδοση 2 ασθενοφόρων οχημάτων από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» στο ΕΚΑΒ Κοζάνης

Άλλα δύο νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα εντάχτηκαν στην επιχειρησιακή διάθεση του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας  μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δ/ντη ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας κου Δημήτρη Παπαγγελή.
Η παραλαβή των νέων ασθενοφόρων οχημάτων έγινε, με μια σεμνή τελετή,  την Τετάρτη 2 Μαρτίου, από τον εκτελών χρέη διοικητή στο «Μαμάτσειο», κο Λάζαρο Αποστολίδη.

Σημειώνεται ότι μόλις τον Νοέμβριο του 2015 προστέθηκαν άλλα τέσσερα νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα από το νοσοκομείο Φλώρινας, στον Τομέα ΕΚΑΒ Φλώρινας και το αμέσως προσεχές διάστημα θα παραλειφτούν και άλλα 14 νέα ασθενοφόρα οχήματα  από τον διαγωνισμό του ΕΚΑΒ (90 από τα 186 οχήματα)  μέσω περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια των Περιφερειακών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2007-2013.
Νέα εποχή για το Παράρτημα ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας-Κοζάνης
Η ανανέωση του στόλου οχημάτων στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης-11η Περιφέρεια (περιλαμβάνει τους νομούς Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας) καθώς και η μεταφορά του ΕΚΑΒ στο νέο σύγχρονο κτίριο, πραγματικό στολίδι για το ΕΚΑΒ και για την πόλη της Κοζάνης, η οποία ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, θα συντελέσει στην βελτίωση από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής της επιχειρησιακής επάρκειας του ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Απομένει η ενίσχυση των Τομέων ΕΚΑΒ (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα Καστοριά και Γρεβενά),  με διασώστες καθώς και με διοικητικό-τεχνικό προσωπικό (Κοζάνη).


 Το νέο σύγχρονο κτίριο που θα στεγάζεται σε λίγες ημέρες το ΕΚΑΒ Κοζάνης


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews