ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/3/16

Εναλλακτική Πρόταση ΕΚΑΒ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΒ 


Ανακοίνωση Νο 22
Αθήνα, 28 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά την άρνηση της διοίκησης του ΕΚΑΒ να συναντηθεί και να συζητήσει με το σωματείο τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και μεγάλο  χρονικό διάστημα, αποφασίσθηκε για την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας με πορεία στο Υπουργείο Υγείας με σκοπό την συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Πολάκη.

Με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Μυλωνά, όπως ανέφερε ο ίδιος στα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι, συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας. Ο κος Πολάκης όμως, αφού συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο κο Μυλωνά για ελάχιστα λεπτά,  έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει το ραντεβού με το προεδρείο του σωματείου.

Ως εκ τούτου, η πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημιζόμενη από τον ίδιο συνάντηση, κατέληξε σε φαρσοκωμωδία.

Καταγγέλλουμε τόσο τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Πολάκη όσο και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Μυλωνά, για απαξίωση των εργαζομένων και του σωματείου. Η επιφανειακή και ανεπαρκή πρωτοβουλία για την σημερινή συνάντηση, με σκοπό εκ μέρους της διοίκησης, την μεθόδευση ματαίωσης της αυριανής στάσης εργασίας, αποδείχθηκε ότι έγινε για λόγους διάσπασης των εργαζομένων, απαξίωσης του προεδρείου και ίσως και προς όφελος προσωπικών εντυπώσεων.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 9:30 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ

Ζητάμε άμεση συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 9:30 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ
Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews