ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/16

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και πορεία στο Υπουργείο Υγείας από τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και πορεία στο Υπουργείο Υγείας  πραγματοποίησε το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ» σήμερα Τρίτη, στο πλαίσιο της 4ωρης στάσης εργασίας.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στις 9:00 στο Πεδίον του Άρεως.

Η Αστυνομία, με αυθαίρετες και παράνομες διαταγές, επιχείρησε να μην επιτρέψει την πορεία των εργαζομένων με τα ασθενοφόρα οχήματα.
Με ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων όλα τα ασθενοφόρα συμμετείχαν στην πορεία που ακολούθησε, μέσω της οδού Αριστοτέλους, στο Υπουργείο Υγείας.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση αντιπροσωπείας του προεδρείου με τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Πολάκη.
Από τις 9 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι το ΕΚΑΒ λειτούργησε με προσωπικό ασφαλείας.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. από τη μεγαλειώδη σημερινή πορεία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, διαπίστωσα, ότι απουσίαζαν συνάδελφοι, οι οποίοι σε άλλες εποχές....πρωτοστατούσαν! και το ερώτημα αυθόρμητα έρχεται στα χείλη...με την κυβέρνηση του ΣΥ ΡΙ ΖΑ (βλέπε παλαιό ΠΑΣΟΚ) έχουν λύσει όλα τα εργασιακά και κοινωνικά τους προβλήματα; γιατί εάν είναι έτσι, τότε θα έπρεπε να είχαν υποδείξει σε όλους τους υπόλοιπους τον τρόπο επίλυσής τους....πάντως, μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, που ανέδειξαν τα προβλήματα, που ένωσαν τη φωνή και τη συνείδησή τους, απέναντι σε ό,τι προσπαθεί ανεπιτυχώς να τους συντρίψει, δείχνοντας ακόμη μία φορά σε όλους, ότι το ΕΚΑΒ παραμένει ΔΥΝΑΤΟ , γιατί στηρίζεται από τους ανθρώπους ΤΟΥ!!
    ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΤΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews