ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/16

Οι αποφάσεις του Δ/ντη ΕΚΑΒ Κρήτης πλήττουν την εικόνα του ΕΚΑΒ


Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η Δ/νση του ΕΚΑΒ Κρήτης πλήττει με τις αποφάσεις της την εικόνα του ΕΚΑΒ στην ευρύτερη κοινωνία της Κρήτης.

Την πρώτη φορά με την απουσία  στην βράβευση του Περιφερειάρχη Κρήτης κου Σταύρου Αρναουτάκη στην κοπή πίτας του σωματείου μας και την δεύτερη όταν σε άσκηση ασφαλείας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου επί χάρτου αντί να παραβρεθεί κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, στάλθηκε ασθενοφόρο με το πλήρωμα του, ενώ ήταν σε βάρδια!

Αυτό βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο και καυτηριάστηκε από στήλη τοπικής εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας. Τα συμπεράσματα της άσκησης στάλθηκαν στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που συμμετείχε και όχι στην Διοίκηση του ΕΚΑΒ Ηρακλείου. Εμείς πάντως, ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την άψογη και ουσιαστική συμμετοχή τους.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ» με τον κο Σταύρο Αρναουτάκη στην κοπή πίτας στις 19/1/2016

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews