ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/16

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτο! Πλήρωμα ασθενοφόρου ξεγέννησε γυναίκα στο σπίτι της!


Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέβη και αυτό στην Κύπρο των μικρών αποστάσεων.

Όπως μας αναφέρθηκε, την Τρίτη (08/03) κλήθηκε ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ώστε να μεταφέρει έγκυο γυναίκα που μόλις είχαν σπάσει τα νερά της στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το τμήμα επειγόντων περιστατικών, έλαβε τηλεφώνημα από γυναίκα στη Λεμεσό, ότι έχουν σπάσει τα νερά της και κρίθηκε πως πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε ώστε να παραλάβει την ετοιμόγεννη γυναίκα αλλά με το που έφτασε στην οικία, η μέλλουσα μαμά ήταν έτοιμη να γεννήσει. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, μαζί με μαία, χωρίς δεύτερη σκέψη, ετοίμασε την μητέρα και την ξεγέννησε στο σπίτι της, αφού ήδη η διαστολή που είχε κάνει, δεν έδινε περιθώριο για μεταφορά της στο δημόσιο νοσηλευτήριο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι νοσηλευτές του πληρώματος των ασθενοφόρων έχουν εκπαιδευτεί και σε τοκετούς.

Τους αξίζει τουλάχιστον ένα μπράβο! Και ευτυχώς που έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση για να τα βγάλουν πέρα σε τέτοια επείγοντα περιστατικά.
Δημοσιεύτηκε 21/3/2016


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews