ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/3/16

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Κέρκυρας σε εκπαιδευτικούς


Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σεμινάριο Πρώτες Βοήθειες- Βασική υποστήριξη ζωής

Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 ομάδα εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας παρακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, στο χώρο του 14ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας. Το σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητική προσέγγιση και βιωματική μάθηση.Οι Εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος είχαν την ευκαιρία να μάθουν τεχνικές απόφραξης της αεροφόρου οδού και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, ενώ απαντήθηκαν ερωτήματα που αφορούν καθημερινά περιστατικά που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία.


Θερμές ευχαριστίες στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Κέρκυρας κ. Βλάσση Μαρία και στους διασώστες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας κ. Καράπαπα Σπύρο,κ. Μπαντά Θωμά και κ. Μενύχτα Γρηγόριο  για την ενημέρωση και την ουσιαστική επιμόρφωση που προσέφεραν στους εκπαιδευτικούς.

Πηγή: blogs.sch.gr

Facebook Thomas Mpadas
Εκπαίδευση Εκαβ Κέρκυρας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Φωτογραφίες Facebook Thomas Mpadas


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews