ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/16

Δελτίο Τύπου Υπουργείου Υγείας για την συνάντηση του Αν. Υπουργού Π. Πολάκη με το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Γραφείο Τύπου Υπουργείου Υγείας

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2016

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) είχε σήμερα το πρωί, στο Υπουργείο Υγείας, ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον αναπληρωτή υπουργό διάφορα αιτήματά τους.

Ο αναπληρωτής υπουργός, με τη σειρά του, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των εργαζομένων και δεσμεύτηκε για την άμεση ικανοποίηση κάποιων εξ’ αυτών, ενώ για τα υπόλοιπα, το υπουργείο θα αναλάβει πρωτοβουλίες, οι οποίες θα λύσουν οριστικά, χρόνια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την προμήθεια καινούριων ασθενοφόρων μέσω ΕΣΠΑ, ενώ δεσμεύτηκε να εξεταστεί τόσο από την ηγεσία του Υπουργείου όσο και από τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, το αίτημα των εργαζομένων να έχουν προτεραιότητα στην κάλυψη των κενών θέσεων ανά περιφέρεια οι αιτούντες μετάταξη ή απόσπαση.

Τέλος, για το θέμα της αποζημίωσης των πρόσθετων αμοιβών προσωπικού ΕΚΑΒ, για τον μήνα Δεκέμβριο 2015, έχει ήδη δοθεί εντολή στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών του Υπουργείου Υγείας, για άμεση διευθέτηση.

Πηγή: moh.gov.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews