ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/16

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου Π. Παλαβίδη


Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ Χίου

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου Π. Παλαβίδη
politischios.gr

Η οικογένεια του θανάσιμα τραυματισθέντος στο τροχαίο στις 13 Φεβρουαρίου 2016 επί του πεζοδρόμου της οδού Απλωταριά,  ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΛΑΒΙΔΗ, ανεξάρτητα από την τραγική κατάληξη του, αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όσους συνέδραμαν με κάθε τρόπο για την αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού, του τραυματισμού του άτυχου συγγενή μας.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Χίου οι οποίοι παρείχαν με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και με υπεράνθρωπες προσπάθειες τις πολύτιμες ιατρικές τους υπηρεσίες, καθώς επίσης συνόδευσαν τον ασθενή μας στο αεροδρόμιο της Χίου για την περαιτέρω διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια στην αντιμετώπιση του περιστατικού, το Λιμενικό Χίου, τον Στρατό, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Χίου καθώς και όλο τον κόσμο, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρεση αίματος.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του τμήματος αποκατάστασης τραυμάτων και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο»

Μετά τιμής,

Η οικογένεια

Πηγή: politischios.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews