ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/3/16

Ευχαριστήριες επιστολές σε Πληρώματα Ασθενοφόρου


Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒNews έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσιεύει τις παρακάτω ευχαριστήριες επιστολές.  

Στάλθηκε 4/3/2016, 5:26 μ.μ.
Θέλω να ευχαριστήσω το πλήρωμα του ασθενοφόρου που επελήφθη στις 4/3/2015 ώρα 16,20 του συμβάντος έξω από το γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, μετά τη σύγκρουση του αυτοκίνητου μου με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. 
Εύχομαι ιδιαιτέρως σε αυτούς καθώς και σε όλα τα πληρώματα των ασθενοφόρων, υγεία, προκοπή και ασφάλεια σε ότι κάνετε εσείς και οι οικογένειες σας.

Με εκτίμηση,
Παναγιωτης

Σημείωση: αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη μέσω του gadget "Φόρμα επικοινωνίας" στη διεύθυνση http://www.ekabnews.grΣτάλθηκε 11/2/2016
Διαμέσου και αυτής της φόρμας επικοινωνίας θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ και ειδικά το πλήρωμα που την περασμένη Παρασκευή 5/2 μετέβη στο Καπανδρίτι το απόγευμα στη Λ. Αθηνών για τη μεταφορά του πατέρα μου Καρακίτσου Χρήστου στο Ιπποκράτειο. 
Δεν γνωρίζω τα ονόματά τους αλλά η ευγένεια και η αποτελεσματικότητα τους μας ανακούφισαν αυτή την δύσκολη ώρα. Ο πατέρας μου εισήχθη άμεσα στην εντατική όπου μάλλον δεν θα τα κατφέρει αλλά αυτό δεν έχει σημασία επί του παρόντος. Επιχείρησα στο email του ΕΚΑΒ να στείλω ευχαριστήριο μήνυμα ελπίζω με επιτυχία. 
Επιθυμώ να ενημερωθεί το πλήρωμα του συγκεκριμένου ασθενοφόρου τους οποίους ευχαριστώ ολόψυχα να είναι καλά αυτοί και οι αγαπημένοι τους.

Σημείωση: αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη μέσω του gadget "Φόρμα επικοινωνίας" στη διεύθυνση http://www.ekabnews.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews