ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/16

Συμμετοχή του ΕΚΑΒ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ έξω από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ)

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συμμετοχή του ΕΚΑΒ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) που πραγματοποιεί σήμερα η  ΑΔΕΔΥ, για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό.   
Ζητάμε την επαναφορά της κράτησης του 3% επί των προμηθειών του Δημοσίου υπέρ του Ταμείου, καθώς και την ανάκληση της απόφασης για την ανά τρίμηνο χορήγηση του μερίσματος και την επαναφορά της μηνιαίας χορήγησής του.

Η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου, για την ανά τρίμηνο χορήγηση του μερίσματος από το ΜΤΠΥ, συρρικνώνει και διαλύει το Ταμείο, το οποίο ήδη βρίσκεται σε αδυναμία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς τους μερισματούχους-συνταξιούχους.


Από αριστερά: Ο Βασίλης Χουλιάρας, μέλος του Δ.Σ. και ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews