ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/3/16

Με παρέμβαση Κ. Καρακατσιανόπουλου τα εννέα παραχωρηθέντα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ απέκτησαν πινακίδες


Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Λύθηκε το θέμα της τοποθέτησης πινακίδων στα εννέα ασθενοφόρα οχήματα που παραχωρηθήκαν από το Πυροσβεστικό Σώμα στο ΕΚΑΒ και από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σε επιχειρησιακή διάθεση.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει το ΕΚΑΒ επί δύο μήνες έχοντας ακινητοποιημένα στο προαύλιο τη Κ.Υ. τα εννέα παραχωρηθέντα ασθενοφόρα από το Πυροσβεστικό Σώμα, την ίδια στιγμή που δεν υπήρχε όχι μόνο εφεδρικό όχημα αλλά η συνολική δύναμη στον Νομό Αττικής είναι οριακή, το κατάφερε μέσα σε μία εβδομάδα ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κος Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος.

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε από το ΕΚΑΒNews στις 18/3/2016 και στην συνέχεια σε πολλές σελίδες στο διαδίκτυο αλλά και σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή.  Τότε ανέλαβε  προσωπικά την επίλυση του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κος Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ο οποίος κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» της δυσλειτουργίας και μη συνεννόησης του κρατικού μηχανισμού  και να πάρουν επιτέλους πινακίδες τα εννέα παραχωρηθέντα στο ΕΚΑΒ ασθενοφόρα οχήματα.

Θυμίζουμε ότι τα ασθενοφόρα έχουν πλήρη εξοπλισμό και αποτελούν μέρος της δωρεάς 12 συνολικά ασθενοφόρων από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και είχαν διατεθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα από το 2009.


Η φωτογραφία είναι σημερινή (25/3/2016) λίγο μετά την τοποθέτηση των πινακίδων και αναρτημένη στο Facebook Savvas Sinoglou


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Τα καινούρια οχήματα είναι για τον νομό Αττικής ή προορίζονται για την επαρχία και θα μας επιστρέψουν για αντικατάσταση μεταχειρισμένα, τα οποία σε λίγο καιρό θα είναι εκτός λειτουργίας; Παρακαλώ πολύ να απαντήσουν οι αρμόδιοι συνάδελφοι και ο κ. πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άνοιξα μετά από πολύ καιρό τη σελίδα του ekab news και πραγματικά έχω μείνει άφωνη...είναι δυνατόν τα αυτονόητα να θεωρούνται ηρωισμοί; έλυσε το πρόβλημα με τις πινακίδες του π.σ ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ και όχι το εκαβ, όπως αναφέρεται; γιατί ο κ. Καρατσιανόπουλος δεν είναι ΕΚΑΒ; τι είναι αυτά; αγαπητοί συνάδελφοι, ας μη ρίχνετε τόσο πολύ το επίπεδο.... αλλοίμονο..ΗΡΩΕΣ είναι μόνο εκείνοι, που καταπίνουν τα χιλιόμετρα με τα ρημαγμένα ασθενοφόρα, όχι αγνοώντας τους κινδύνους, αλλά αγκαλιάζοντας τους και δίνουν καθημερινή μάχη για να κερδίσουν έναν αγώνα άνισο...όλα τα άλλα είναι, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews