ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/16

Ο κόμπος έφτασε στο…χτένι για τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ


Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σε στάση εργασίας ανακοίνωσαν ότι «κατεβαίνουν» οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Αττικής την προσεχή Τρίτη από τις 9 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι με σκοπό να πραγματοποιήσουν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση του, "το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών αναγκάζεται να προβεί σε στάση εργασίας την Τρίτη 29-03-2016 και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας λόγω της μη καταβολής προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ των εξής οφειλομένων :

-Αμοιβές για νυχτερινά-αργίες για τους μήνες δεκαήμερο Δεκεμβρίου 2014

-Δεκέμβριο 2015,

-Ιανουάριο 2016,

-Φεβρουάριο 2016, και

-εκτός έδρας για όλο το έτος 2015.

Σεβόμενοι την τραγική οικονομική κατάσταση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ καθώς και αγωνιζόμενοι πάντα όχι μόνο για τα προβλήματα των μελών του Σωματείου αλλά για την επίλυση όλων των προβλημάτων του Οργανισμού και των εργαζομένων του Πανελλαδικά ξεκινάμε με τετράωρη στάση εργασίας την Τρίτη 29-03-2016 από 09:00-13:00 και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Υγείας.
Επειδή έως τώρα κάθε προσπάθεια του Σωματείου για συνάντηση με την Διοίκηση, ώστε να επιλυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες έχει αποβεί άκαρπη, καλούμε την Πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει άμεσα λύση".

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στο Πεδίο του Άρεως στις 09:30 και η Υπηρεσία την Τρίτη 29-03-2016 και ώρες 09:00-13:00 θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας.

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη 26 Μαρτίου 2016

Πηγή: iatropedia.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews