ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/3/16

Πάρος: Άσκηση ετοιμότητας για την περίπτωση σεισμού στο Δημαρχείο από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πάρου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το ΕΚΑΒ και υπαλλήλους του Δήμου


Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πάρος, 30-03-2016

Σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δήμου Πάρου, με πρωτο-βουλία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σχέδιο άσκησης σε περίπτωση σεισμού. 

Συμμετείχαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κυκλάδων, το ΕΚΑΒ και οι υπάλληλοι του Δήμου Πάρου και τους δόθηκαν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού. Η πρόληψη για τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις είναι η καλύτερη μέθοδος για την ορθή αντιμετώπισή τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Προϊστάμενο του κλιμάκιου Πάρου, κ. Γαβαλά Κων/ντινο, τον Αντιδήμαρχο Πάρου υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Χριστόφορο και τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Δήμου ώστε να πραγματοποιηθεί η άσκηση.

Από το τμήμα
Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου
και  Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews