ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/3/16

Συνάντηση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με την Διοίκηση του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 08-03-2016
Αρ.πρωτ 565                                             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Σήμερα 8-3-2016 έγινε συνάντηση του Σωματείου ΕΚΑΒ Αθηνών με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ για θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό και τους εργαζομένους του. Συγκεκριμένα σήμερα συζητήθηκαν :

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δαπάνη στολής βρίσκεται στην Επίτροπο για να υπογραφεί και μόλις επιστρέψει θα ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής στους υπαλλήλους. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την ημερομηνία όταν έχουμε νεότερα.

Για τα εξαιρέσιμα του 2016, επειδή γίνεται ανακατάταξη όλου του προσωπικού του ΕΚΑΒ στα νέα κλιμάκια που προβλέπει το νέο μισθολόγιο και αναμένονται διευκρινιστικές οδηγίες για κατηγορίες υπαλλήλων, θα έχουμε καθυστέρηση. Για ότι νεότερο θα υπάρξει και εδώ ενημέρωση. Για τους μήνες Δεκέμβριο 2014 και Δεκέμβριο 2015 γίνονται προσπάθειες και σε συνεννόηση με το Υπουργείο ελπίζουμε να δοθεί θετική λύση σύντομα.

Στο θέμα των εκτός έδρας βρίσκονται στην επίτροπο για έλεγχο και υπογραφές τα εξής: Λάρισα (Ιαν 15- και Ιουν 15), Πάτρα (Δεκ14-και Μάιος 15), Αθήνα (Ιαν 15- και Ιουν 15), Τρίπολη (Ιαν 15- και Ιουν 15), Ρόδος (Ιαν 15- και Ιουν 15), Ηράκλειο (Ιαν 15- και Ιουν 15), Θεσ/κη (Ιαν 15- και Ιουν 15), Ιωάννινα (Ιαν 15- και Ιουν 15), Λαμία (Ιαν 15- και Ιουν 15), Μυτιλήνη (Ιαν 15- και Ιουν 15), Καβάλα (Ιαν 15- και Μάρτιο 15), Κοζάνη (Ιαν 15- και Μάρτιο 15). Επίσης και για τα εκτός έδρας σε ότι αφορά την καταβολή θα υπάρχει και εδώ εκ νέου ενημέρωση.

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ: Στα μέσα Μαρτίου θα ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης των 90 ασθενοφόρων στις περιφέρειες που έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού. Για τα υπόλοιπα 96  μαζί με ένα νέο διαγωνισμό για 119 ασθενοφόρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για διαγωνισμό μέσω του ΕΣΠΑ 2016-2020.Όσο αφορά τα ασθενοφόρα που παραχώρησε η Πυροσβεστική υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να δώσει λύση το Υπουργείο Μεταφορών.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Ετοιμάζεται προκήρυξη για 100 διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου και στο επόμενο διάστημα θα ετοιμαστεί και η κατανομή θέσεων. Το Σωματείο μας ,ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ ότι πρέπει να λάβει υπόψιν και τις υπάρχουσες εκκρεμείς αιτήσεις συναδέλφων πριν την κατανομή των θέσεων.

Επίσης με το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το προσφυγικό-μεταναστευτικό και την δημιουργία νέων HOT SPOT στην Αττική, χρειάζεται νέο επιχειρησιακό σχέδιο κάλυψης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νέους σταθμούς που θα δημιουργηθούν, αλλά και μετά την εμφάνιση κρουσμάτων λοιμωδών-μεταδοτικών νοσημάτων στους υπάρχοντες χώρους, που περιστατικά τέτοια φύσεως διακομίστηκαν με ασθενοφόρα, τέθηκε επιτακτικά η δημιουργία συνεργείου καθαρισμού και απολύμανσης των ασθενοφόρων σε καθημερινή βάση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος ΧρήστοςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews