ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/16

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Δήμο Τεμπών

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 και ώρα 12 μ.στο χώρο του Δημαρχείου στο Μακρυχώρι σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το Γραφείο Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Λάρισας στους εργαζόμενους του Δήμου Τεμπών.
Ομιλητές ήταν οι διασώστες κ. Ξενοφών Λέτσας  και Αντώνιος Βαρσαμής  οι οποίοι μέσα από την αξιόλογη και με σύγχρονο εποπτικό υλικό παρουσίασή τους βοήθησαν τους εργαζομένους να κατανοήσουν τους τρόπους άμεσης αντιμετώπισης πιθανών ατυχημάτων στον εργασιακό τους χώρο. Εκτός από τους εργαζόμενους του Δήμου, τα μαθήματα Α’ Βοηθειών παρακολούθησαν η μαία και οι επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Υγείας Γόννων.
Η διεξαγωγή του παραπάνω σεμιναρίου έγινε με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης του Τομέα Υγείας κα Γεωργίας Τσιόπα σε συνεργασία με τη γιατρό εργασία του Δήμου Τεμπών, κα Τριανταφυλλιά Δεληγιαννίδου .


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος , οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Νταφούλης,  Κώστας Τσεργάς,  Θωμάς Τσαπλές, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:  Ξανθή Ζησάκη , Γεώργιος Κυρίτσης και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ.Άννα  Καραπάνου.
πηγη: www.larissanet.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews