ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/16

Σεμινάριο BLS - AED στις Σέρρες από την εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ Καβάλας


Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016
ΕΚΑΒNews               

9/3/2016 ΦΩΤΟ BLS - AED ΣΕΡΡΕΣ
Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού, 41 ακόμη άνθρωποι εκπαιδεύτηκαν - πιστοποιήθηκαν πάνω στο θέμα της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και της χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, στο 2ο ΓΕΛ Σερρών από την Εκπαιδευτική Ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου για τη φιλοξενία και τα καλά του λόγια, όπως επίσης και τους εκπαιδευόμενους για το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν!
Εμείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, έχοντας ξεπεράσει τον αριθμό των 3.500 ανθρώπων που πιστοποιήσαμε κι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές εκπαιδευτές της ομάδας που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα!!!!!

Facebook Tasos Kosatzis


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews