ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/16

ΑΔΕΔΥ, Συμμετοχή στη συγκέντρωση κατά της ανεργίας στο Σύνταγμα 10/4


Κυριακή, 10 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εκφράζει την αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο προς τους πεζοπόρους που συμμετέχουν στην πορεία κατά της ανεργίας, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων και συμμετοχή εκατοντάδων συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων.

Από το 2010, η ανεργία στη χώρα μας υπερτριπλασιάστηκε, κλάδοι της οικονομίας κατέρρευσαν, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι μετατρέπονται σε πληβείους ενώ πάνω από 100.000 νέοι επιστήμονες μετανάστευσαν στο εξωτερικό.

Η συγκρότηση ενός ευρύτερου αγωνιστικού – κοινωνικού μετώπου με στόχο, μεταξύ των άλλων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον παραγωγικό μετασχηματισμό της χώρας προς όφελος του λαού, για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και ριζικά η μάστιγα της ανεργίας.

Κατά συνέπεια ο αγώνας κατά της ανεργίας, της κατάργησης των ελαστικών μορφών εργασίας και η διεκδίκηση σταθερών εργασιακών σχέσεων, αφορά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Για το λόγο αυτό. Η μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, στις 6μμ, στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα στείλει ένα μήνυμα αντίστασης του ελληνικού λαού απέναντι στην ελληνική Κυβέρνηση και σε όλες τις δυνάμεις του μνημονιακού μπλοκ που ευθύνονται για τη δραματική αύξηση της ανεργίας.

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Πλατεία Συντάγματος ώρα 6:00μμ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews