ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/4/16

Ήρθαν τα 14 νέα ασθενοφόρα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Τετάρτη , 20 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο  Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Σταύρος Γιαννακίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΕΣΠΑ Κυριάκος Ιωαννίδης.

Η επίσκεψη τους αφορά την παραλαβή των δεκατεσσάρων (14) νέων ασθενοφόρων που αγοράστηκαν μέσω ΕΣΠΑ για την Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook , σε λιγότερο από ένα μήνα, τα 14 νέα ασθενοφόρα, θα διατεθούν στην κίνηση  εξυπηρετώντας τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Από αριστερα: ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΕΣΠΑ Κυριάκος Ιωαννίδης , ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης.

πηγη: www.facebook.com
Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews