ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/4/16

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 18/4/2016

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews


Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε χτες  Δευτέρα 18 Απριλίου το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

  1. Μεταθέσεις - Νέα προκήρυξη

Απόφαση:
Αποφασίστηκε ομόφωνα
α. Η διοίκηση να προχωρήσει σε καταγραφή των πραγματικών αναγκών σε προσωπικό πανελλαδικά έτσι ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την κατανομή.
β. Παράλληλα με την καταγραφή να προχωρήσει το προεδρικό διάταγμα των μεταθέσεων έτσι ώστε όλοι οι συνάδελφοι να έχουν θέση βάση της μοριοδότησης του Π.Δ.
γ. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες να μην προχωρήσει η διοίκηση σε καμιά μετακίνηση η μετάθεση αποδυναμώνοντας τους υπάρχοντες τομείς.

δ. να καταγγελθούν οι   επιλεκτικές  μετατάξεις – αποσπάσεις που πραγματοποιεί ο υπουργός χωρίς να τηρείται καμία διαδικασία αξιοκρατίας. Δείτε Εδώ 


   
  1. Διαχείριση περιστατικών από τα HOT SPOT, Υγιεινή και Ασφάλεια των διασωστών,  ελλιπής καθαρισμός και απολύμανση των ασθενοφόρων οχημάτων.
Απόφαση:

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί έγγραφο προς την διοίκηση που να ζητά διευκρινήσεις γύρω από την ορθή λειτουργία του ΕΚΑΒ σε σχέση με την διαχείριση των παραπάνω προβλημάτων. ΔείτεΕδώ   1. Έγραφα του επιστημονικού Συμβουλίου.
Απόφαση:
Αποφασίστηκε ομόφωνα να καταγγελθεί εγγράφως το επιστημονικό συμβούλιο για τα δυο έγγραφα που συνέταξε. .. «στελέχωση ασθενοφόρων» και «οδηγίες διαχείρισης ψυχιατρικών περιστατικών»  


  1. Συμμετοχή  στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν με αφορμή την κατάθεση των νομοσχεδίων για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.
Απόφαση:
Αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή στις παραπάνω κινητοποιήσεις.  1. Στεγάσεις
Απόφαση:
Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από την διοίκηση να δώσει λύση στο διαχρονικό αυτό πρόβλημα, όπως επίσης και το  ίδιο το Σωματείο θα πάρει πρωτοβουλίες για την καλυτέρευση τον στεγάσεων.


  1. Καταγγελία μέλους του Σωματείου για απειλές που έχει δεχτεί από ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο.


Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews